A mi történetünk

19
75

Franciaországban piacra dobják az első Stérimar™ tengervizes orrspray-t .
A tengervizes orrpsray-k úttörője, a Stérimar a fogyasztók által kedvelt orrspray lesz.

19
87

Magyarországon is megjelenik a Stérimar™ orrspray 100% -ban természetes tengervízből.

20
07

Bemutatjuk a Baby termékcsaládunkat , amely már újszülöttkortól alkalmazható.

20
18

Baby termékek fejlesztése: puha, könnyen illeszkedő biztonsági fúvóka, mely nem sérti fel a kisbabák orrát.

20
22

A Sterimar™ Allergia bevezetése Magyarországon. Természetes megoldás a szénanátha megelőzésére!

A Stérimar™ 100% -ban természetes tengervízen alapuló spray, szűrt és tartósítószermentes, melynek előnyei az ásványi sók és a tengeri nyomelemek ismert tulajdonságainak köszönhetők. A Cancale-öbölből merítették.
Minden Stérimar™ terméket Franciaországban, Cancale-ban, a Mont Saint-Michel-öbölben nyert tengervízből készítenek. Ez a védett természeti környezet köztudottan Európa legnagyobb palackorrú delfinkolóniájának ad otthont (400 delfin populációja), és innen származik emblematikus delfinünk is.

De ennek a helynek a hírneve elsősorban abból a tényből származik, hogy itt tapasztalható a legmagasabb dagály Európában (akár 13 méteres amplitúdójú).
A naponta megújuló víz kiváló minőségű, a nyomelemek és ásványi sók természetes gazdagságát kínálja.

A Cancale-öböl, amely
Európa legnagyobb áraoályáról híres.

Az Atlanti-óceánból származó tengervíz literenként átlagosan 35 gramm ásványi sót tartalmaz, amelyek közül a legismertebb és legelterjedtebb a nátrium-klorid (NaCl). Ez létfontosságú szerepet játszik a szervezet víz- és elektrolitháztartásának egyensúlyában.

A tengervíz tartalmazza az összes nélkülözhetetlen nyomelemet (réz, mangán, kén, cink, magnézium, stb.), amelyek hiánya bizonyos esetekben a szervezet működési zavaraihoz vezethet.

Bár csak nagyon kis mennyiségben vannak jelen a szervezetben, ezek mégis számos anyagcsere-folyamatban részt vesznek, és fontos szerepet játszanak az orrnyálkahártya egészségének a megőrzésében, különösen csecsemőknél és gyermekeknél.

A tengervízről azt tartják, hogy tökéletesen kompatibilis a test sejtjeivel, és számos terápiás erénnyel rendelkezik:

  • hidratálja a nyálkahártyát,
  • elősegíti a szennyeződések eltávolítását,
  • hozzájárul számos orrbetegség tünetének enyhítéséhez,
  • orrdugulást csökkentő hatása révén azonnali komfortérzetet biztosít (hipertóniás oldat* esetén).

Az egészséges nyálkahártya olyan, mint egy jól megtisztított szűrő, lehetővé teszi az orr számára: a légzést, a szaglást és a tüdő védelmét a fertőzésekkel és az allergénekkel szemben (megfázás, garatgyulladás, allergiás nátha).

* hipertóniás oldat: testünk sejtjeinél magasabb a sókoncentrációja, hogy gyorsan eltávolítsa az orrdugulást.

Hatékony és biztonságos használatra tervezett orrspray-k az egész család számára.

Minden spray olyan technológiával rendelkezik, amely a steril zsebszelepes rendszert egyesíti egy speciális heggyel, amely gyengéd mikrodiffúziót tesz lehetővé az oldat biztonságos bejuttatása érdekében az orrüregbe.

Minden paramétert (alak, méret, cseppek, diszperziós kúp, stb.) alaposan teszteltek, hogy biztonságosak legyenek csecsemők, gyermekek és felnőttek számára.

MIKRODIFFÚZIÓ
Homogén permet (finom és optimális cseppek) állandó nyomáson.

Anti-reflux szeleprendszer
mely 100% -ban megőrzi a benne található formula minőségét a felbontást követően is, a szennyeződés veszélye nélkül, a védőfedél pedig garantálja a jobb higiéniát.

Zsebszelep
Az oldatot tartalmazza, és megóvja az alumínium csavarhúzóval és a gázzal való érintkezéstől.

Inert gáz
(a levegőben természetesen jelen lévő nitrogén), amely összenyomja a zsebszelepet, és az oldatot minden helyzetben kifelé hajtja.

Újrahasznosítható alumínium burkolat
Aszeptikusan csomagolva.

Újrahasznosíthatóság

Biodiverzitás megőrzése

Környezetvédelem

A Stérimar™ elkötelezett amellett, hogy termékeit mindig környezettudatosan fejlessze, ezért 2019 óta 15%-kal csökkentette a kupakokban lévő műanyag mennyiségét, amivel máris több mint 2 tonna műanyagot takarított meg!

A StérimarTM évek óta támogatja az Al Lark és Coeur Emeraude egyesületeket, amelyek kulcsszereplői a környezetvédelemnek és a tengeri biodiverzitás megőrzésének a Cancale-öbölben. Rendszeresen finanszíroz Al Lark projekteket oktatási célú tengeri kirándulásokhoz a régió gyermekeinek. Cœur Emeraude-val 1000 fa elültetéséhez is hozzájárult a Cancale-öbölben, hogy ellensúlyozza a vízi szállítás által évente kibocsátott CO2-kibocsátást.

A StérimarTM több mint 90 országban megtalálható.